Емо стил

Информационен сайт за ЕМО-идеология, ЕМО-стайлинг и ЕМО-преодоляване

Емо мода

Емо стилът възниква покрай музиката, той е по-скоро микс от пънка, готика и инди рока; Често дрехите са тесни, износени или ретро. Така наречените Emo Kids (обикновено тийнейджъри), гледат по различен начин на живота.Те искат да покажат това на другите хора най-вече чрез стила си на обличане. В цветовата гама на дрехите им най-вече преобладават черно, сиво и други тъмни цветове.

Емо фенове

С третата вълна от емо музиката, в която емо групите, са предимно мейнстрийм рок, все повече тайнейджъри започват да се наричат Emo, без да са такава музика или просто защото да си емо е модерно и готино. В очите на обществото пък, Емо - феновете се свързват най-често със склонност към самоубийство и с постоянни депресии.

Мицеларна вода и маски за лице


С тази публикация ще разгледаме случаи на акне. Ако то се появява по лицето и постепенно зоните се разрастват към области като шия, рамене, гърди и ръце, най-добре е да потърсите дерматолог, защото това значи, че вие сте получили остра форма на акне. Маските за лице, приготвяни в домашни условия не се препоръчват при тежките форми на акне.
В търговската мрежа се разпространява много широк набор от маски за лице, предназначени, чрез антибактериалните си свойства, да помагат на хората да поддържат кожата си в добра форма. Съществуват много маски, чийто състав включва портокалв сок, масло от риган, алое вера, краставица и пр.

Маските за лице се произвеждат лесно, бързо и достъпно в домашни условия от съставки, които присъстват във всяко жилище. Те са много препоръчвани при случаи на акне и напълно безвредни за епидермиса. Маските за лице се прилагат върху добре почистена кожа. Почистването се препоръчва да става с меки, почистващи препарати, а не само с вода и сапун. Съвременните средства, като мицеларна вода или тоник за лице са изключително добри средства за почистване на лицето за ежедневна употреба. Тъй като модерните почистващи препарати не съдържат активните съставки на традиционните химични препарати, които освен че премахват прахта и мъртвите клетки от повърхността на кожата, увреждаха в малка степен и епидермиса. Мицеларната вода и тоникът за лице прочистват порите и ги стягат, като така не позволят на мръсотията от атмосферата и бактериите в нея да се загнездят в порите на кожата, и да я дразнят, и възпаляват, като така причиняват акне. Те я почистват, правят я по-мека и здрава и я подготвят за поставяне на маската за лице. След като престои известно време маската е добре да се намаже лицето с хидратиращ крем. И така, възползвайте се от тези съвети и кажете „здравей” на здравата и сияйна кожа.